Welkom

op de website van P. Timmer & Zn..

Even voorstellen

P. Timmer & Zn.

De Combinatie P. Timmer & Zn. bestaat uit de reeds gepensioneerde vader Piet die ruim 45 jaar werkzaam is geweest in de ketenbouw en zoon Pieter die werkzaam is als projectleider in de bouwsector. Piet heeft al sinds zijn jeugd ca. 65 jaar duiven en Pieter is er van jongs af aan mee opgegroeid toen de combinatie Gebr. Timmer nog bestond en hij als jochie al gummiringen aan de ringentang schoof bij ome Bas. Piet speelde in die tijd met broer Bas in combinatie, helaas is Bas in 1993 op 48-jarige leeftijd veel te jong gestorven.

Vanaf 1994 is toen de naam gewijzigd naar P. Timmer & Zn. en mede doordat Pieter vanwege een rugblessure niet meer kon voetballen is hij meer tijd gaan besteden aan het fanatiek verzorgen van de duiven wat ook niet meer is veranderd. De kracht van deze combinatie omschreef men onlangs als volgt: “het fanatisme van met name Pieter met de niet van de wijs te brengen vader Timmer”.

Inhoud van de site

Onze site is een informatieve site voor de bezoeker(s) die het leuk vinden om zo af en toe eens wat te lezen over ons en onze duiven. Bij het weblog kunt u soms wat dagelijkse beslommeringen lezen en worden de wekelijkse prestaties in het seizoen verteld. De site wordt grotendeels beheerd door vriend Jos Meerkerk en voor kleinere wijzigingen zal ik zelf proberen het in goede banen te leiden.

New Sjonnie


't Classicje


Sem