Laon

Update 22.00 uur : Werd toch zwaarder dan gedacht of volgens sommige anderen rare vluchten………..er werd gezegd dat de duiven vol in de nevel zijn gekomen, ik weet het niet. We hebben wel de snelste van de losgroep in de vereniging dus dat is ook wel weer eens leuk. Zelf hadden we de 10e van deze losgroep, ook niet verkeerd. We zijn dan ook niet ontevreden over de uitslagen al had de 2e duif op de 1e Laon wel iets eerder mogen komen. De 853 werd 1e Kampioenduif Vitesse dus dat is ook leuk, een duif die we zelf hebben gekweekt uit 2 duiven van Ton vd Hoogen. De eerste prijs ging wederom naar Piet Punt met een duif die 3 weken achtereen de eerste speelt !!!!!! Een TOPPER dus. De 2e Laon werd gewonnen door Comb. Strijker, beide uiteraard gefeliciteerd. Er missen zo hier en daar nog wel wat duiven van vooral de 1e Laon, hier ook nog 4 onderweg.

Update 13.30 uur : Jahoor…….we zijn los…….hahaha, het gaat dan toch nog een keer gebeuren. Zullen velen weer problemen hebben thuis met het gezin na een weekend wachten. Krijg van meerdere kanten te horen ( uit andere afdelingen ) dat we gister Issoudun makkelijk hadden kunnen lossen en dat het bij hun perfect is verlopen. Vond ik gister zelf ook al maar daar schiet je achteraf niets meer mee op. Denk dat de 2x Laon vanmiddag ook nog wel mooie vluchten zullen zijn met een stevige eerlijke N tot NO wind, we gaan het zien.

 

We hebben de lossingsbeker nog niet leeg dit weekend, wachten in Laon. De afdelingen die verder van huis zijn gebleven ( Chalons en Pontoise ) zijn inmiddels wel los……………………..maar hopen dat wij toch ook nog wel een vlucht gaan krijgen vandaag.