Jammer

Kreeg vandaag bericht dat de 60 dood is…………..een man had hem zaterdagmiddag al van een kliko gepakt slechts 10 km hier vandaan, de volgende morgen was hij dood.

Heeft waarschijnlijk dus verkeerd gedronken, jammer want hij had al 4 mooie vroege prijzen gespeeld.

Update : Blog van Kees Bosua al gelezen ? We kunnen als leden eindelijk er voor gaan zorgen dat de oneerlijkheid van het massa inkorven aan banden gelegd gaat worden. We mogen stemmen over 4 voorstellen, lees het maar ff door bij Kees en je weet waar het over gaat, http://www.keesbosua.nl/we-mogen-kiezen/

Ben het met Kees eens dat voorstel 2 de beste is, bij dit voorstel kan er niet tijdens het seizoen aangevuld gaan worden tot het maximale aantal van 60 en 40 als er verliezen zijn geweest, kleinere melkers kunnen tenslotte ook niet aanvullen want die hebben er simpelweg niet meer.

Ook zal bij dit voorstel de massa inkorver ontmoedigd worden om er meer mee te geven dan 60 en 40 want ze komen het hele jaar nergens voor in aanmerking. En minder duiven ( minder massa ) van dezelfde liefhebber(s) zal ook de trek van de hele klad minder beïnvloeden en dus een eerlijker verloop geven.

Ik weet en zie ook wel dat het ( probleem ) massa inkorven in afdeling 5 groter is dan in de meeste andere afdelingen maar dit gaat vanzelf ook daar zijn weg vinden, het is in België ook zelfs al aan de orde……..dus mensen, stem massaal op voorstel 2 dan hebben we mijns inziens een grote stap gemaakt richting eerlijker spel.