Issoudun en Peronne

Update 17.30 uur : Peronne is dus later ook nog uitgesteld…………denk dat die wel terecht is want daar was het weer niet goed om te kunnen lossen, over Issoudun ga ik maar niets meer zeggen. Het positieve van vandaag is dat ik de jongen in 4 groepen ( risico spreiding ) heb gelost voor de eerste keer en alles was weer retour, dus dat hebben we ook weer gehad. Morgen vliegen we nu opeens geen Issoudun ( 580 km ) en Peronne ( 250 km ) meer, maar 2x Laon ( ca. 260km )…………..het zal wel…………..

Update 10.45 uur : Sorry maar ik ben weer ff het spoor bijster……….er zal toch wel iemand iets gezegd of gedaan  hebben om die lostijd van 8.15 uur op de NPO site te zetten, wellicht verkeerd ingelicht of terug gekomen op een beslissing, we staan er tenslotte met 2 afdelingen die gelijk willen lossen…………dan gaan we vervolgens wachten en uitstellen en dan zie je dat afd. 7/8/9 er wel uit gaan om 10.30 uur in Gien………………..maar hopen dat het morgen dan wel kan………………….

Update 8.30 uur : Haha…..de NPO site klopt niet want de afd. meld nu dat er nog wordt gewacht……..gaat ergens iets niet goed waarschijnlijk………

Update 8.00 uur : Op afdeling site staat nog niets maar op de NPO site staat al dat we 8.15 uur gaan lossen in Issoudun………………zal dan wel kloppen denk ik, wordt een pittige vlucht van meer dan 8 uur hangen waarschijnlijk…………..

 

Gister zoals al gezegd nog 20 ingekorfd voor Peronne, de duivinnen voelden m.i. goed aan dus we zullen het zien. Heb er geen verstand van zeg ik altijd en ben al vaak zat verrast in zowel positieve als negatieve zin…………….haha……..

Beide zijn momenteel ( 7.30 uur ) nog niet los maar dat zal waarschijnlijk een kwestie van tijd zijn. Zeeland maakte zich al gereed om te gaan lossen in Argenton zei men op hun site.