Afdeling

De ringen zijn morgen in onze afdeling voor de mensen die echt haast hebben gehad met kweken, gelukkig maar want we schieten er allemaal niets mee op als er problemen door ontstaan.

Verder de notulen en bijgevoegde zaken eens doorgelezen voor de vergadering van 10 januari, ook hier lijkt alles wel weer op z’n pootjes terecht te gaan komen alhoewel dit niet zonder slag of stoot gegaan zal zijn of nog zal gaan. Zie wel dat de bereidwilligheid om bestuurslid te worden aan de westkant van de afdeling vele malen groter is dan aan de oostkant.

Vliegprogramma ziet er op zich best uit alleen erg vol, hopelijk gaan er eindelijk eens mensen realiseren dat zo’n vol programma ( wat uiteraard goed is om de mogelijkheden te hebben ) niet allemaal hoeft te tellen voor de punten. Doe bijvoorbeeld per discipline iets van een aftrekvlucht of bij de jonge duiven wat meer africhtingen zodat iedereen zijn jongen goed op de rit kan krijgen. Je ziet elk jaar weer dat er de eerste 2 a 3 vluchten bij velen grote problemen zijn met coli etc. dus begin pas te tellen met de punten vanaf juli en zie heel de maand juni als africhting. En een uitslag maken en er bijv. in de club een leuk prijsje boven zetten op zo’n africhting kan natuurlijk altijd, dan hebben degenen die er van houden toch al een beetje competitie.