9 september

Tis hem toch geworden, weer een overwinning in de afdeling erbij, daar doen we het voor uiteraard maar gebeurd je niet zomaar. Al weer heel veel reacties via de app en mail gehad, geeft een goed gevoel. Het venijn zit hem dit jaar dus in de staart, nog 1 week te gaan en dan zit het seizoen er weer op, kijken wat we volgende week nog kunnen bewerkstelligen, jonge duiven vliegen Melun en de nalijn wederom Peronne.

In de top 10 van de afdeling gister maar liefst 7 duiven uit de vereniging, 2x Comb. Strijker, 2x Piet Punt, 1x Comb. Jansen-Broer en 2x dan natuurlijk wij zelf.

Werd ook weer succes gemeld uit afdeling 9 door Enrico Doldersum, hij speelt de 5e in sector 3 met weer een kind uit zijn Vale die hij hier heeft gekocht. Daar zijn inmiddels al wat goeie uit gekomen……….

Dan was ik gister de nalijn vlucht vanuit Peronne weer vergeten te vermelden, Leo van der Meijden speelt de eerste prijs, gefeliciteerd Leo, nog 1 week volhouden en je bent nalijn kampioen……………………..zal nog een spannende strijd worden.