9 februari

Onstuimig weer vandaag, tis wel droog dus dat valt niet tegen. Straks de jongste voetballen, dan de middelste korfballen ( ik moet rijden ) en dan einde middag nog ff naar Rhoon bij 1e en 2e korfbal kijken bij de oudste.

Dan is de dag weer voorbij, duiven gaat alles naar wens, kweek blijft tot op heden goed verlopen en heb toch nog wel wat eitjes kunnen verleggen, heb ook 4 koppels weg gegeven. Hopelijk hebben ze er wat aan. Beetje elkaar proberen te helpen blijft ook leuk.

In het vlieghok komen dit weekend de eerste eitjes uit, dan zal hier de strontmassa ook over een weekje kunnen beginnen en wordt het tijd dat ik ook weer ’s ochtends voor het werk en ’s avonds na het werk pa ga helpen met de verzorging.

7 maart komt Cor alle vliegduiven en de jongen die oud genoeg zijn enten tegen PMV, dus dat staat ook al vast. Het kan maar weer geregeld zijn.

Update : Heb de Million dollar race vorige week helemaal gemist en heb er ook geen super Harry en andere opgeblazen verhalen over gelezen op de bekende commerciële sites……, dus ging ff kijken bij de uitslag…………..1e Nederlandse duif is 108e en die komt nog wel uit onze vereniging ook, Ton de Kovel met zijn Tower Flyers Loft……………weet echt niet wie er allemaal mee hebben gedaan en met hoeveel maar dat zijn voor de geijkte commerciëlen toch vaak wel enkele tientallen. Niet zo best verlopen dus voor Nederland en dan dus ook geen berichtje erover…………….