7 juli

Update 21.15 uur : Weer een lange dag voorbij, de jongen kwamen zoals verwacht nog niet goed genoeg, zal hopelijk over een week of twee beter gaan. De oude van Duffel kwamen best ( 2 en 3 in de vereniging ) al waren het wel allemaal doffers nu wat ik niet had verwacht. En dan nog Argenton, wat een kraker weer, en gelukkig was onze 802 er weer……………ze red de boel wederom en speelt de 2e weer in de vereniging. Piet Punt wint beide vluchten vanuit Duffel en Gijs Boonstoppel met een clean sweep wint Argenton, beide van harte gefeliciteerd. Missen hier nog wel 4 jongen en 3 oude, dus hopelijk komt er nog wat na.

Update 9.30 uur : We gaan los om 9.45 uur en Afdeling 2 is de wijste…………die zijn het blijkbaar zat en gaan ook gewoon lossen………..wat mij betreft hebben ze groot gelijk.

 

Het is weer eens zo’n weekend dat mijn verstand het weer niet snapt, wachten met lossen op andere afdelingen die zelf al (te) laat lossen en dan moeten wij daarom nog later lossen. De verste afdelingen hebben eerste keus, ok, maar als ze laat lossen hoef je daar toch niet op te wachten als je zelf wel vroeg wilt lossen ? Maar zoals al gezegd daar heb ik te weinig verstand voor wrs.

We gaan nu maar lekker wachten tot het warmer wordt en de laatkomers het nog zwaarder gaan krijgen. Duiven hadden op moment van schrijven ( 8.25 uur ) al thuis kunnen zijn………………aan de andere kant, je zou maar in zo’n LC zitten en al dat gezeik en regeltjes moeten naleven die we in Nederland allemaal verzinnen.