7 augustus

Vanmorgen opeens een jonge duif in de spoetnik die we 13 juli zijn verspeeld op Quievrain……………eindelijk een teken van leven van de 13 stuks die van 3 vluchten achtereen weg bleven en waarvan we na de vluchtdag geen veer meer zagen. Zag er nog best uit, was iets te licht maar dat is zo weer goed, de vraag is of je er nog wat mee kan maar dat gaan we wel zien. We moeten toch op de nalijn al 8 jongen africhten dus voor de punten komen we sowieso niet in aanmerking.

Voor zaterdag zegt het ene weerstation regen en het andere droog…………wat zal het worden, in ieder geval geven ze allemaal windkracht 5 uit het ZW dus ze stormen naar huis als ze los kunnen.

Update : Waar die jonge duiven telkens uithangen, ze “lijken” ietsje beter te gaan trainen maar er zijn er ook telkens weg, vanochtend 45 min. getraind en 6 weg bij binnenhalen, 3 kwamen na half uur tot uur en 1 vanmiddag pas om 15.00 uur, nog 2 weg dus. Vanmiddag weer los, bijna uur getraind en net wederom nog 3 weg bovenop die twee van vanochtend……………..hoop wel dat ze nog weer terug komen. Die 2 van vanochtend heb ik al een zwaar hoofd in…………maar ach er komen er wel eens vaker een dagje later weer boven water.