5 augustus

Twee leuke verhalen :

Zaterdagavond de buurvrouw met een zeiknatte jonge duif aan de deur, had ze uit de Giessen ( soort riviertje ) gered, was bijna verdronken. Zondagochtend weer helemaal top en droog om 8.15 uur los gelaten en de persoon gebeld in de middag waar hij van was………..bleek Vincent Everling uit Gouda e.o., hij was blij met zijn duif die weer thuis was…………..was zijn eerst getekende !!

Net naar Sliedrecht gereden naar een particulier waar een duif zat, eigenaar wilde niet komen omdat hij de duif al 2 jaar kwijt was zei hij. Kom ik daar is het een jong van 2019………..hoezo 2 jaar kwijt…………Duif meegenomen en gebeld en ik kreeg een heel ander persoon aan de telefoon……….hahaha, waarschijnlijk heeft de particulier het verkeerde jaartal ingevoerd……….Duif komt uit Babberich, de persoon was in 2 weken tijd ca. 100 jonge duiven kwijt en was dit weekend bijna in staat geweest meteen te stoppen…………het was bezonken en hij ging er nog even over nadenken. Duif gaat in ieder geval wel weer thuis komen.

Van Vierzon zijn er 8 vd 10 thuis maar niet “NO EGGS” helaas, dat was eigenlijk de enige goede die mee was……………heeft ze toch waarschijnlijk teveel hinder gehad van het tikje op Argenton 4 weken geleden, hoop dat ze nog komt.