3 maart

Update : Afgelopen donderdagavond was de kringvergadering van ZHO, wat zaken die ik daarvan hoorde zijn dat we wederom dit jaar 13 tellende jonge duiven vluchten hebben, das weer vrij veel natuurlijk maar ach men doet maar.

Ook hoorde ik dat afdeling 5 niet meer gaat vervoeren met afdeling 6 ( die schijnen samenwerking te zoeken met afd. 7 ). Is voor afdeling 5 alleen maar goed nieuws, hoe kun je nu vervoeren met een afdeling waardoor je een overvlucht krijgt van misschien wel meer dan 100 km. Dat geeft alleen maar gezeur over welke losplaats nog te doen is voor de verste afstand wat dan meestal weer veel te kort is voor de kortste afstand.

Afdeling 5 zou samenwerking moeten zoeken met de afdelingen 1 en 2 !!

Het weer werd gister nog beter en ben maar ff op de fiets gestapt, nog 45 km weg getrapt.

Vandaag al op de beurs geweest met pa, veel mensen gezien en wat spullen gekocht voor het nieuwe seizoen. Onze supplementen komen al jaren van De Weerd en Travipharma en dan wel zoveel mogelijk de natuurlijke producten. Als er bij noodzaak toch medicatie nodig is dan komt dit altijd van De Weerd. Waarom veranderen als je jezelf ergens prettig bij voelt en goed wordt geholpen.

Denk dat teveel liefhebbers iets horen en dan weer switchen van het een naar het ander, zeker als het niet wil met de duiven.

Ook gelijk 2 jonge duiven aangeleverd voor de AGD in Portugal, het kan maar weer geregeld zijn.