3 januari

Druk dagje vandaag, eerst ff voor mijn werk naar Utrecht en gelijk Anne mee om te ( leren ) rijden. Heeft haar rijbewijs binnen dus die is niet meer te houden…….……….en de auto uiteraard ook niet meer.

Daarna door gereden naar Zwanenburg om een nieuwe racefiets te bekijken…………wat een ellende als je al dat mooie spul ziet, dan ben je meteen verkocht, maar heb toch de knoop nog niet doorgehakt, is veel geld voor zo’n tweewieler.

Terwijl we er waren werd de winkel nog soortement beroofd ook, de verdachte, een getinte man, had waarschijnlijk ff flink wat geld uit het kantoor ontvreemd toen men mij wat stond uit te leggen. Meteen paniek en politie erbij. Had men daar nog nooit meegemaakt………pfffff……..

Terug naar huis en bij het schoonmaken van het hok zag ik de eerste jonkies al liggen, ook de eitjes van de Classic geschouwd en gelukkig ook die zijn beide bevrucht. Als ik het goed heb bijgehouden zijn er nu 2 van de 24 eieren niet bezet, maar ze moeten dan natuurlijk ook allemaal nog uit komen en dat gebeurd ook niet altijd.