3 augustus

Update 19.15 uur : Net 27 jongen ingekorfd voor Quievrain, ja dat is wederom veranderd, was eerst Peronne. Denk met deze warmte wel een goede beslissing, de jongen zullen morgen snel thuis moeten zijn om de grootste hitte voor te zijn. Hopelijk kunnen ze er rond 7.00 uur al uit.

Vanochtend ook nog snel ff de twee dagfond jonkies wezen halen, waren nu (bijna) goed, dag of 25 denk ik dus die komen wel groot.

 

De 802 helaas niet mee, had geen 2 pennen tegelijk gegooid maar miste haar 7e pen opeens aan 1 kant terwijl de 8e er nog staat en de 9e er net weer in groeide………………..heb de gok maar niet genomen. Ze was er wel top in maar ja………………..

Zelf nu 6 mee naar Chateauroux, heb nu als ander gokje maar de 425 ingekorfd die van Melun nog de 1e prijs speelde, je moet tenslotte wel bij het hok staan dat er ook nog wat op tijd kan komen…………..we gaan het vanzelf zien. In de vereniging slechts 127 duiven………….

Als ik het goed begreep dan zou Afdeling 5 de afdelingen 2 en 3 ook ophalen en vervoeren……………top initiatief als je ze dan ook nog allemaal tegelijk lost zaterdagochtend………………..hoop echt dat ze dit doen maar heb er een zwaar hoofd in. Als je al weer in 3 lossingen gaat is de laatste alweer een half uur later eruit met dit warme weer en zijn ze al gek van de eerste 2 lossingen………………

Jonge duiven Peronne is vanavond inkorven, dat wordt ook al zeer pittig met de Noorden wind en de warmte vandaag bij inkorven…………….hopelijk kunnen ze er heeeeel vroeg uit.