28 december

Gister na maandag nog een keer op de racefiets gezeten, heerlijk weer en dat Billie Turf gevoel eraf fietsen.

In de ochtend al aan de gang geweest op de club met het schoonmaken van het gebouw, opkomst viel weer eens tegen. Het zijn toch bijna altijd weer dezelfde krachten die de vereniging draaiende moeten houden………..

Gisteravond met wat maten ouderwets potje ( 3 uur achter elkaar ….) wezen bowlen, altijd gezellig en toch ook op het scherpst van de snede………de gemiddelden gaan wel langzaam achteruit in verhouding tot vroeger maar we bowlen nu ook maar 1x per jaar en dat was vroeger wel 1x per maand.

12 januari  is de bijeenkomst van de Commissie eerlijker spel van de NPO, ben benieuwd wat die voor verandering/vernieuwing kunnen gaan brengen, we blijven hopen op inkorfbeperking en bredere vlieggebieden om de spreiding te verbeteren…………………….de commissie die was aangesteld in afdeling 5 kon het met elkaar al niet eens worden dus die is al weer ontbonden. Geeft weinig hoop voor een landelijke versie maar wie weet is daar meer daadkracht en saamhorigheid om de sport de noodzakelijke switch te geven.

Las verder bij Theo dat hij zich ook telkens verbaast over het enorm commercieel gelul op sites als PIPA etc………….ach ja alles voor geld onder het mom van de sport helpen. Stoor me zelf ook wel eens aan zulke taal van mensen die er zelf alleen maar financieel beter van worden met de verkoop van producten etc. maar ja das overal zo. Tis niet verboden om je “waar” aan te prijzen…………….en de mensen lezen graag dat ze met die duiven of producten kampioen worden en laten zich de kop gek maken. Wie is er dan slimmer ? De koper of de verkoper ……..?

Laat hier de portemonnee niet leeg halen door zulke taal ( zitten de bedragen die ik voorbij zie vliegen ook niet in……..haha ) …………..”ieder zijn eigen weg naar Rome” zeg ik altijd maar en die hoeft niet perse duur te zijn !!