27 oktober

Week niets laten horen, heb ook weinig te vertellen, duiven in het kweekhok beginnen er wel weer mooier uit te zien.

Van de week wel ff in Breda geweest bij Jan van Wanrooij. Heb al een paar weken een doffer apart zitten die opeens niet meer kon vliegen, vreemd uiteraard, maar ja tis net als bij de mens, er komen steeds weer andere ziekten. Jan heeft hem opgenomen en gaat wat testjes doen. Ga niet zo snel met duiven dokteren maar deze had ruim de 1e in de afdeling gehad van Peronne als hij gewoon was binnen gekomen en niet met veel bravour 2,5 minuut was blijven vliegen ( mits dat bij anderen natuurlijk ook niet het geval was ), toen had hij nog de 10e…………. Voor zo een doe je soms net ff wat meer moeite maar ben bang dat het niet goed komt. We horen het wel, de rest heeft in ieder geval nergens last van gekregen dus het zal wel iets zijn dat niet besmettelijk is.

Zag bij de vergaderstukken van de afdeling ook een verslag van een “informele ??” bijeenkomst van alle afdelingen……….weten schijnbaar niet goed wat ze met de secties aan moeten, volgens mij was het altijd een beetje de afdelingen tegen elkaar en nu opeens de koppen bij elkaar, lijken wel een beetje bang voor de nieuwe invloed. Maar ach, misschien begrijp ik het wel verkeerd.

Ik zelf denk dat de secties heel goed zijn en hopelijk eindelijk eens voor wat verandering gaan zorgen in het oubollige regime en gaat leiden tot meer gehoor van onderaf…………….de opkomst bij de vergaderingen was nog niet erg groot maar alle begin is vaak lastig, mensen moeten vaak weer ff wennen.