23 november

Zoals verwacht hebben de samenspelen de nieuwe indeling van afdeling 5 verworpen…..………voorlopig 1 jaar uitgesteld, we zullen het er mee moeten doen.

Las ook het stukje in het spoor over de nieuwe duivensport met inkorven en constateren etc., gaat met het huidige ledenbestand natuurlijk niets worden, zijn bijna allemaal liefhebbers van 60 jaar of ouder. Ik ben 50 en nog steeds jeugdlid in de duivensport omdat er geen jongere aanwas is…….hahaha

Komt bij dat als er een kostenplaatje tegenover komt te staan zoals nu wordt geschetst er velen zullen zeggen : “dan stop ik er mee”………..maar misschien ben ik wel te negatief, wie zal het zeggen.

Het verenigingsleven is met de nieuwe manier in ieder geval ten einde. Dat is al deels ter ziele gegaan met de invoer van het huidige kloksysteem. Vroeger moest je er bijna wel zijn met het klok aanslaan en klok afslaan, dan was bijna iedereen er en bleef men vanwege de drukte ook nog wel even hangen, tegenwoordig is dat niet meer nodig en verdwijnt iedereen zodra hij zijn klok mee mag nemen en bij afslaan worden er diverse klokken al eerder gebracht of mee gegeven aan anderen. Er is dus geen moment meer dat bijna iedereen op de club is.