2 december

Bah, wat een natte boel, de regen waait horizontaal zo onder je plu door……………zeiknat dus bij het ff uit laten van Max.

Vandaag ook niet naar de manifestatie, was wel ff de bedoeling maar blijf maar thuis na 2 vrij drukke en beetje spannende dagen afgelopen week. Lekker bakkie op de bank en straks ff Ajax en daarna Feyenoord-PSV. Ben Ajacied ( = een groot woord ) en hoop dus dat Feyenoord wat kan tegen PSV maar heb daar een zwaar hoofd in. Denk dat PSV het wel weer makkelijk gaat winnen.

A.s. donderdag gaan de kwekers bij elkaar, dan gaat het weer een beetje beginnen en zullen de verhalen over bevruchte eieren etc. wel weer gaan komen. Het is altijd fijn en goed als het lekker loopt maar ben er inmiddels ook wel achter dat er in maart altijd weer zat of teveel jongen zitten en dat het werkelijke spel maar op 1 manier is te meten en dat is de uitslag…………..daar draait het ( bij de meesten ) uiteindelijk allemaal om.

De bonnenverkoop gaat ook goed, staan al op 75 euro gemiddeld, zal de resterende tijd nog wel wat bij gaan komen en op de verkoopdag zelf wordt er vaak ook nog wel door die en gene de portemonnee getrokken. Kom gerust ff langs, is vaak lekker gezellig en druk vanaf een uur of 16.00 uur met verloting, nog een prijsuitreiking van de attractie vlucht om ca. 17.00 uur en dan om ca. 18.00 uur de bonnenverkoop.