18 mei

Duiven zijn los, 9.20 uur in Melun, zal net na 14.00 uur worden denk ik.  Geen wind dus denk dat ze wel 80+ zullen maken.

Update 18.30 uur : De ene week is de andere niet, zal niet zeggen dat het bagger was maar het was verre van goed, was ook te zien aan de eerste duiven die kwamen, dat waren bij ons niet de vaandeldragers dus weet je dat je waarschijnlijk niet heel vroeg zit.

Uitslag viel op zich nog niet tegen ( gezien de tijd die we later zaten dan de winnaars ) maar wel de twee achterblijvers tot op heden, dat zijn twee goede duivinnen waaronder de winnaar van vorige week……………….hopelijk komen ze nog.

Piet Punt was de winnaar met 1 en 2 vandaag, top Piet ..proficiat, en wat ook mooi is om te zien dat we in Hardinxveld ongeacht de wind tegenwoordig ook vroeg pakken in de afdeling……………Rayon Oost van de afdeling (5) pakt 8 vd 10 keer ook de snelste van de afdeling, dat zegt genoeg over de trek van de duiven die er momenteel is………………en in mijn zienswijze wordt de trek bepaald door de betere duiven…………die vliegen voorop.

Op naar volgende week, een dubbelvlucht…….geen goede generale gehad vandaag dus hopen op betere tijden…………….