17 maart

Wat een dag gister, van hot naar her en lag er pas ca. 2.00 uur in……pffff. Jonge duif voor Polen ook aangeleverd bij Travipharma, dus nu alleen die voor Denemarken nog 7 april.

Golden classic verkoop liep vele malen minder qua gemiddelde opbrengst dan vorige week, toch kwamen er op het laatst nog wel wat hogere bedragen. Zelf ook weer 2 gekocht net als vorige week, deze keer van Berrie vd Brand en Gebr. van Oort. Misschien volgende week nog 1. Zijn er nu ca. 170 verkocht van de ca. 280 a 300 ringen schat ik dus nog een ruime 100 te gaan voor de laatste twee verkopingen.

Gister ook nog een jonkie gehad van Wieger uit “Bonte Wieger”, die op ons hok heeft gespeeld en waar ook “KIKI” uit komt, na zijn vlieg carrière is hij weer naar het oude nest gegaan in Harkema. 

Als het weer een beetje mee zit kunnen we aankomende week ook beginnen met de duiven wat op conditie te krijgen, twee weekjes nog en we hebben de africhting al weer gehad.

Zitten nu een 40 jongen af, nog ca. 10 erbij en dan gaat het hok weer op slot, dat zijn er weer zat om het een beetje overzichtelijk te houden met de ca. 20 oude vliegkoppels erbij.