14 juli

Als ik achteraf de uitslagen nog eens bekijk valt het met de oude nog wel mee, tis niet goed maar ook hier 50% prijs en alles thuis…………….dat kan ik bij de jongen niet zeggen.

Jonge duiven blijft iets ongrijpbaars, ze kwamen goed en ook als enige 50% prijs in de vereniging zoals gister al gezegd maar nu nog 7 weg vd 32…………..dat is toch eigenlijk niet met elkaar te rijmen. Zitten ook een paar “herintreders” bij maar dat maakt niet uit, zoveel nog achter is teveel.

Maar ook hier zullen we het mee moeten doen, past wel in het seizoen 2019.

Volgende week Blois i.p.v. Argenton ( althans als de NPO nu wel een keer luistert en toestemming geeft ) maar dat is ook altijd nog 535 km dus we moeten maar eens gaan zoeken wat we hier nog op kunnen spelen.

Jaap is in ieder geval op 1 gebleven en ook Chris de Boon een mooie 3e plek dus dat is weer eens leuk.

Update 13.15 uur : Begrijp er geen zak van, geen veer nog vandaag………waar zitten die duiven ? Denk dat er gemiddeld gewoon wederom 15 a 20% nog aan het zoeken is, als dit de toekomst van de duivensport is met elk jaar meer moeite om je duiven überhaupt thuis te krijgen dan is het snel gedaan denk ik……………..dat moet toch te maken hebben met als maar meer straling e.d.  door mobiele telefoons etc., zou niet weten wat er anders oorzaak zou moeten zijn wat juist de laatste jaren enorm is toegenomen.