14 april

Arie Boonstoppel pakte gister de eerste prijs in zowel vereniging als kring, gefeliciteerd Arie !!! Was een mooie harde ( koude ) eerlijke vlucht. Bij zulke winden zie je vaak een paar hokken excelleren, zo ook gister.

Bij ons was het niet best, beginnen met 39 en 53, en dan is het altijd weer gissen waar het hem in zit. Mogelijk wat te weinig energie bij zich, ze eten nog niet top omdat ze nog niet in een goed ritme zitten van goed trainen en goed eten, al met al zijn ze dus nog niet goed genoeg voor een vlucht als gister dan waarschijnlijk. Zeker weten doe je dat toch nooit. Vanuit dat oogpunt misschien maar goed dat we de helft maar hebben gespeeld.

Alles was wel redelijk snel thuis dus we gaan er weer tegen aan om weer een beter resultaat te bewerkstelligen de komende weken. Volgend weekend 20 graden zegt men……………das weer iets warmer.

Ook Ajax was gister een beetje fris………maar we hebben het ook daar doorstaan, 6-2 dus ook veel doelpunten mogen zien. We zaten klem naast het glas ( afscheiding ) van het uit vak Excelsior ( zullen de fanatieke fans wel zijn ) en als je dan ziet hoe sommigen daar uit hun dak gaan als Excelsior scoort dan vraag je jezelf toch af of die wel helemaal alles op een rijtje hebben.…….hahaha…….

Wel een belevenis voor de jongste ( was met alle 3 de dochters ) die voor het eerst in de Arena was.