12 juni

Vandaag was er nog een doordeweekse africhting, waren niet veel duiven voor in de club, 103 stuks waar ook nog redelijk wat oude bij zaten. Zelf niets ingekorfd. De jongen moeten minimaal nog 1x zelf weg voor ze met de wagen mee gaan. Of dat a.s. weekend al is zal dus van de mogelijkheid van nog een keer kunnen rijden afhangen maar ook van het weer voor zaterdag. We zien wel.

Laatste jong van gister is niet meer gekomen. Ook van zondag niets meer en dat was op veel plaatsen zo denk ik.

Zag via het bericht van het afdeling bestuur dat de onwaarschijnlijk snelle duif van Peter vd Merwe uit de uitslag is gehaald, een terechte beslissing m.i., een duif vliegt met zo’n Noorden wind geen 260 mpm los. Hoe die duif daar heeft kunnen zijn op dat moment is voor iedereen gissen denk ik, geen onregelmatigheden geconstateerd dus dan kun je er ook weinig over zeggen.

Sectoraal Melun voor a.s. zaterdag is ook al weer van de baan omdat afd.6 zich heeft afgemeld voor deze losplaats…………..kan ook allemaal zomaar, je maakt afspraken en je zegt ze net zo makkelijk weer af…………snap zelf al niet goed wat wij doen met Noord Holland en denk dat dit voor afgelopen zaterdag ook mede van belang is geweest om uit te stellen, die duiven moeten toch ca. 80/100 km verder. Maar ach het is zo en gedane zaken nemen geen keer.