11 november

Update : Net ff in snel tempo de opname van de vergadering van gister gezien, zal dus ook wel zaken hebben gemist want de opname duurde 5,5 uur…..…….pfff…….maar ik denk voor ons als liefhebbers een van de belangrijkste zaken, het vliegprogramma, is uitgebreid besproken en van gezegd dat hier 21 november verder overleg over zal zijn om het dan op 1 december als hamerstuk te bekrachtigen.

Verder diverse zaken aan de orde geweest en ik denk dat als men nog wat vaker bij elkaar komt, er best iets van samenwerking kan ontstaan. De nieuwe opzet met de secties is nu nog wat onwennig maar uiteindelijk hebben we als afdelingen en secties hetzelfde doel, een leuke duivensport voor alle leden. Meer denken in “mogelijkheden en oplossingen” i.p.v. in “beperkingen”.

 

De 11e van de 11e al weer, gister bij de afdeling geweest om onze prijs voor de 1e NPO Pt. St. Max. op te halen. Heb er vooraf meestal weinig zin in maar als je er bent is het vaak heel gezellig, zo nu ook weer.

Veel bekenden gezien en gesproken en volgens mij waren er ook heel veel zelf hun prijzen komen halen.

Heb nog niets gehoord over de NPO vergadering, zal vandaag of morgen wel ergens wat over gezegd worden op een site.

De verkoop van Vandenabeele is voor de verkopende partijen weer een groot succes……………wat kunnen mensen toch dom zijn, moet toch wel alleen prestige zijn want geen enkele duif is zulke bedragen waard………., Gaby ( en Pipa ) lacht er denk ik om en de personen in kwestie zullen wel een heel grote portemonnee hebben.