11 mei

Hier prachtig weer maar Noord Frankrijk schijnt de bottelnek te worden zoals gister ook al was te zien in de voorspellingen, misschien komen de opklaringen nog net op tijd op de losplaats.

Update 11.30 uur : Wordt kantje boord ……….Peronne was om 11.00 uur al mooi weer…………..nu Nanteuil nog…………….hoop dat het lukt.

Update 12.35 uur : los om 12.30 uur………….gelukkig niet weer zondag, verloop zal best goed komen, tis hier prachtig weer. Wel vrij laat duiven, dat wordt tegen 17.00 uur waarschijnlijk.

Update 22.45 uur : Dat viel vandaag weer niet tegen, weer een 1e van ruim 3100 duiven in de kring met wederom een dochter van “ZOON IREEN” van Ton vd Hoogen, dat begint wel een kweekfenomeen te worden, heb er nu al 3 winnaars uit in groot verband !!!

Na de eerste duif waren er met een goede minuut nog 2 bij waarna het toch ff wachten werd. Onze 3e duif was “DE 853” weer die zijn 15e prijs bij de eerste 11 in de vereniging speelt !!!!

We misten er vanavond nog 1 dus dat ruime voeren en redelijk zware duiven was voor vandaag blijkbaar niet verkeerd, hoor zo hier en daar nog wel wat achterblijvers.