1 februari

Nieuwe maand, het is al weer februari en op de eerste februari zijn pa en ma getrouwd, vandaag is dat 50 jaar geleden dus vanavond een klein feestje te vieren. 50 jaar is niet meer voor iedereen weg gelegd in deze huidige tijd.

Eind december is onze vernieuwde site online gegaan en dat is aan de bezoekers aantallen van januari ook wel te zien, de site is blijkbaar nu beter vindbaar, per dag ruim 180 unieke bezoekers, had niet verwacht dat er zoveel zouden zijn maar wel leuk natuurlijk.

Het leggen bij de vliegers gaat wel door maar er is niet sprake van een enorme leg, maakt ook niet heel veel uit als ze maar binnen redelijke termijn op eieren zitten.

Gister waren er ringen gearriveerd in de vereniging maar natuurlijk onze ringen nog niet………..moet dus nog een keer bij Jos bietsen voor noodringen. Kreeg wel een foto van de definitieve ringen die inderdaad zonder clip oren zijn en ook nog een andere kleur groen hebben dan de noodringen………………hoe krijgen ze het voor elkaar zul je zeggen……………..